Capra cu Trei Iezi Jedi (Star Wars version)

Capra se dovedi a fi de fapt o frumoasa prntesa de pe planeta Moo-Dori, stiti cum arata majoritatea creaturilor din Star Wars, ca sunt niste animale mai restilizate. Cine ar fi crezut ca printesa Capra din povestea lui Ion Creanga (despre care se crede ca are radacini de mare maestru Jedi) va putea vreodata sa dea nastere la trei cavaleri micuti Jedi. Bine, nu erau cavaleri iezii, inca, dar dupa ce au fost Padawani, au devenit si Jedi. dar asta in alta poveste.

Lupul cel rau intruchipat de mai tanarul Kylo Ren, se transforma in vestitul lup numai cand era foarte suparat. Pe planeta lui era la mare pret puterea asta de a te transforma in Lup atunci cand voiai cu adevarat. In fine, trecand peste asta, el dorea sa-i atraga de partea lui cea mai intunecata, a fortei, pe cei trei viitori iezi Jedi cu ajutorul  unor cadouri ce pareau foarte inspirate. Facuse rost pentru fiecare ied de cate un… skatebord electric. Da, vestitul hoverboard cu care toata lumea facea moarte-n bibilici. Bibilici de pe planeta Deliria, desigur. Erau cele mai mortale arme din timpul ala. Nu se stie cum actionau acele arme dar se crede ca pur si simplu calcai cu ele pe cine iti doreai.Teribia arma, hoverboardul.

Numai ca mama lor, mama iezilor, era destul de isteata si a reusit sa dejoace planul lui Kylo ren aka Lupul ajutata de micul mare Maestru Yoda. Au sapat o groapa si cu ajutorul droidului C-3PO peste care au pus o rogojina moldoveneasca de pe planeta Pamant. Obtinuta deosebit de greu de la bastinasii modoveni ce se stie ca erau foarte iuti la manie si la bautura. Numai Yoda reusise sa faca asta si numai o singura data.

Sub rogojina moldoveneasca ce cu greu fusese obtinuta de micul mare Maestru Yoda (trebuie sa specific exact asa pentru ca Yoda este foarte strict cand vine vorba de denumiri de genul) au pus niste TNT luat de pe o planeta vecina. Se crede ca era trinitrotoluen normal dar pe planeta respectiva se numea altfel. Nu conteaza. Ce conteaza e ca a facut intr-un final BOOM, dar inainte de a trece Kylo Ren pe acolo, ceea ce a dus la mania si mai accentuata a acestuia, dorind sa se razbune dar numai intr-un viitor episod. 🙂

hover

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s