Cenusareasa (Star Wars Version)

Dupa toata nebunia cu pantoful ce nu-si gasea posesoarea, povestea a luat o turnura cunoscuta pana in mometul in care Cenusareasa a trait mult si bine pana la adanci batraneti. Asa se termina toate povestile dar doar ca sa aiba un final. In povestea noastra Cenusareasa a fost vizitata la castel, dupa petecere, de Obi-Wan Kenobi, mare cavaler Jedi.

Speriata, Cenusareasa o chema de urgenta pe Zana Buna sa-i aduca ceva de baut ca nu intelegea ce cauta un cavaler Jedi in povestea ei. Din cauza ca era intr-o zona fara semnal, Zana Buna nu-si dadu prea bine seama ce isi dorea Cenusareasa asa ca-i aduse acesteia nste panouri termoizolante.

Panouri termoizolante? sari ca arsa si cu capsa pusa bine, Cenusareasa. Nici nu stiu ce-s alea!
– E, stii tu… Din alea de care si-a pus si Printul pe castel. Din spuma, polistiren, tip sandwich.
– Ok, dar bautura unde e?
– A pai bautura mi-au oprit-o intr-o padure deasa niste soldati imperiali. Aia albi, ii stii tu…

Auzid una ca asta, Obi-Wan Kenobi, isi striga Padawanul ce statea de paza la usa iatacului Cenusaresei si decisera impreuna sa se duca sa nimiceasca ceva soldati. Asa de pofta, de antrenament. Iar daca tot aveau niste panouri termoizolante au luat vreo doua sa puna pe nava cu care venisera ca se cam incingeau inauntru cand treceau pe langa vreo supernova. Si nu se refereau la vestitul model de autoturism Dacia. 🙂

Toate ca toate, dar urmau a fi depasiti numeric, clar, de acei soldati din padure, asa ca Cenusareasa le dadu pe mana caleasca ei care se transforma in bostan (?) si ceva soricei care erau de mare ajutor la ananghie. Ei bine, nu a fost sa fie de ajutor si acum, caci cand vazura laserele alea cum treceau in stanga si dreapta o zbughira la fuga care-incotro.

Darth Vader era cu soldatii imperiali, de fapt, si urma sa puna mana pe castelul printului numai asa ca sa-si faca o aroganta si pentru faptul ca el era foarte rau, asa ca trebuia neparat sa demonstreze asta.

Marele final al povestitii ii gaseste pe toti laolata pusi pe veselie datorita licorilor spirtoase aduse de Zana Buna. Ca d-aia era Zana Buna… Buna! 🙂

panou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s