Ursul pacalit de Vulpe (Star Wars version)

Nu se stie exact cum Ursul fusese pacalit de Vulpe, dar cel mai sigur a fost sa se trimita un Cavaler Jedi si un Padwan pentru a investiga. Se credea ca Vulpea cea sireata ar fi fost un Sith, dar pentru asta trebuia neparat luat pulsul problemei. Si al vulpii, desigur. Asa ca cei doi purcesera la drum si facura un scurt popas in Vaslui.Foarte gresit.

Atacati din toate partile de bastinasii  moldoveni, se adapostira de urgenta in cula unui mare boier din acele timpuri. El nefiind acasa. Sau la cula, cum naiba ii zicea. Numai ca bastinasii moldoveni inarmati cu sulite, topoare si furci, mai ceva ca cei din Game of Thrones inconjurara cula si pe cei doi trimisi, pentru a investiga Vulpea.

Scari si schele erau deja puse pe cula cand, Vulpea isi facu aparitia in mijlocul lor, impreuna cu Ursul. Toti se oprira nauciti. Inclusiv cei doi ce incercau cu sabiile lor laser sa indeparteze moldovenii ce navaleau peste ei. Pai, si nu se scuturara cei doi, Vulpea si Ursul, de blanurile ce le aveau pe ei si STUPOARE, cand ramasera oarecum fara blanuri, ce sa le vada ochii celor prezenti? Bud Spencer (Ursul) si Terence Hill (Vulpea).

Moldovenii se pusera pe jos si se inchinara la cei doi protagonisti celebri din filmele de pe planeta Pamant. Jedai-ul si Padawanul isi dadura seama ca Terence Hill aka Vulpea nu avea cum sa fie un razboinic Sith pentru ca nu putea fi rau, prin construcita lui, prin nastere dar si prin felul in care arata, desigur.

Au facut cale intoarsa tocmai in momentul in care toti moldovenii stateau la coada pentru autografe. Numai ca, (virgula) calea lor intoarsa trecea pe taramul Ungurienilor. Dusmani de moarte al celor ce au tara lor, bagandu-se aiurea peste ei. Pai si nu se pusera cei doi cu sabiile laser pe ei de ti-era si mila de sarmanii Ungurieni ce se aparau timid cu prastii, furci, topoare si injuraturi intr-o limba imposibila.

Si-am incalecat pe o sa si v-am spus o povetse uite-asa, si-am incalecat pe Chewbacca si de sub povestitor s-a rupt craca. Pam-Pam. 🙂

scari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s