O Oaie la mare!

Fiind o oaie, in cel mai adevarat sens al cuvantului, ma gandeam ca pentru mini-vacanta ce mi-o tot planuiesc pentru la mare, de la sfarsitul lunii august sa-mi cumpar ceva de incaltat. Ceva sport, as prefera pentru ca voi merge la mare in mamaia si imi doresc sa alerg pe faleza pana spre Navodati. Cat ma vor tine picioarele! Toate patru, bineinteles!

Cum am ”doar” patru picioare, ma vad nevoit sa imi iau doua perechi de incaltari sport. Plimbandu-ma pe net, varul de la mandachisme.com mi-a sugerat sa-mi fac cumpraturi de pe zorilestore.ro pentru ca daca voi cumpara orice produs (atentie!) pot intra intr-o tragere la sorti pentru o plimbare de trei zile la mare, in Vama Veche.

Si cum o oaie se respecta, fie ea si acida, daca voi castiga ma voi caza si campa la Sandalandala din vama Veche. Cu mic-dejun inclus ca, acolo iarba se serveste la botul oii. Faza e ca daca esti unul dintre cei trei castigatori, poti sa-ti iei cu tine alti sapte prieteni. Nice, nu?

Practic, o turma de vreo 24 de castigatori cazati la ”stana” Sandalandala (greu de scris, denumirea asta) ce vor trebui sa faca fata distractiei ce vine la pachet, la sfarsit de vara.

Cum ziceam, mi-am ales deja incaltarile sport pentru a ma putea zbengui in voie pe plajele patriei (vezi link) si pana la termenul limita de 21 august de inscriere pentru tragerea la sorti, mai este foarte putin. Asa ca astept cu sufletul la gura sa vad daca nu cumva ma voi vedea nevoit sa alerg pe palajele nostre, de la vama Veche si pana inspre plaja Corbu, avand in vedere ca in prima parte a vacantei voi fi in zona Mamaia-Sat iar, cine stie, spre sfarsit ma voi vedea cu oile mele in Vama Veche la un concert unplugged cu iz specific de Vama.

Parca ma vad deja alergand ca o bezmetica (sa nu zic Bisisica) pe plaja, cu nisip care sa-mi intre-n copite, pardon, care sa nu-mi intre in copite pentru ca voi aveam incaltrile promise de la zorilestore.ro

In rest voie buna si distractie sa fie, chiar si de vremea nu va tine cu mine! 🙂

51530_NVLM_c.jpg

foto credit: zorilestore.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s